Creëer je eigen Battlefield-ervaring met Battlefield 2042’s Portal-modus

Battlefield 2042

Tijdens EA Play Live hebben EA en Ripple Effect Battlefield 2042’s derde modus aangekondigd, getiteld Portal. En die is te zot om te geloven…

In Battlefield 2042’s Portal-modus, dat meteen bij launch beschikbaar is, en reeds een aantal modi en mogelijkheden meekrijgt, creëer je letterlijk je eigen Battlefield-ervaring.

Portal is dan ook een door de community gedreven modus waarin je naar hartenlust kan knutselen met eerder verschenen Battlefield-games. Denk dus zowel aan Battlefield 2042 als aan Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3.

Je krijgt de keuze uit diverse mappen, wapens, spelmodi, aantal spelers, kortom je bepaalt helemaal zelf de regels van deze nieuwe ervaring. Messen versus vlammenwerpers op Arico Harbor, Battle of the Bulge of El Alamein? Check! Enkel pistolen en defibrillators? No problemo! Den Duits uit WOII tegen de geavanceerde troepen uit Battlefield 2042.

Je knutselt alles zelf in mekaar en deelt het met de wereld via Battlefield 2042’s Portal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)