Het is gebeurd. EA kondigt nieuwe Dead Space aan!

Dead Space 2022

Ja, we hebben er lang op moeten wachten. Maar vandaag tijdens EA Play Live heeft Electronic Arts dan eindelijk een nieuwe Dead Space aangekondigd.

Veel meer dan een erg sfeervolle en creepy teaser trailer kregen we echter niet te zien. Via Facebook raakte wel bekend dat het om een remake gaat van de eerste game. EA Motive zal de game helemaal vandaag de grond opnieuw opbouwen.

Deze Dead Space verschijnt enkel op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Wanneer? Daarover tasten we nog in het donker…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.