fbpx

Lost in Random krijgt releasedatum

Tijdens de EA Play Live 2021-show kregen we heel wat leuke weetjes, trailers én releasedata voorgeschoteld. Zo kregen we een nieuwe trailer te zien van Lost in Random en kreeg de game een releasedatum!

Zo verschijnt Lost in Random op 10 september op pc, consoles en Nintendo Switch. Je kan de game vanaf nu vooruitbestellen. Voor wie vergeten is hoe de game eruit ziet; in Lost in Random krijgen we een sfeertje à la Little Nightmares voorgeschoteld waarin we achtervolgd worden door een vreemde dobbelsteen. Je komt terecht in een reusachtig bordspel waar je de kwade pionnen moet zien om te leggen en jouw personage moet zien uit te bouwen met krachtige speelkaarten.

Het koninkrijk Random, dat wordt geregeerd door een kwaadaardige koningin, is verdeeld in zes schimmige rijken waarin het leven wordt bepaald door een vervloekte zwarte dobbelsteen. Spelers reizen als Even over de mysterieuze keienstraten van het land, ontmoeten de mysterieuze inwoners en doen mee aan heldhaftige missies om haar zus Odd te redden uit de klauwen van Hare Majesteit. Onderweg werken ze samen met Dicey, een kleine en vreemde levende dobbelsteen, en onthullen ze samen een eeuwenoud verhaal met een verrassend moderne boodschap: willekeur in de wereld is niet iets wat gevreesd of gestuurd moet worden, het is een kracht die je moet omarmen en leren gebruiken.

Willekeur bepaalt alles in het koninkrijk Random, en dit principe is diep verankerd in de innovatieve gameplay van Lost in Random. Met de verzamelde munten kan Even nieuwe aanvallen, vaardigheden en nog veel meer leren, wat allemaal van pas komt tijdens de unieke tactische gevechten. Met de katapult van Even kunnen spelers dodelijke tegenstanders aanvallen en energiekubussen uitschakelen die Dicey van energie voorzien. Als Dicey is opgeladen, dan kunnen spelers hem gooien om de tijd zelf te bevriezen en zijn krachtige magie te gebruiken. Spelers moeten hun gevechtsstrategie tijdens het spel aanpassen in groeiende bordspel-arena’s om hun vervloekte lot te tarten en daadwerkelijk gebruik te maken van de kracht van willekeur.

Benieuwd? Check dan zeker onderstaande trailer.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: