Dit is Knockout City Season 2!

Knockout City kwam uit het niets en sloeg ons omver met zijn subtiele gameplay, simpel concept en geniale uitwerking. Ondertussen is de game één seizoen oud; hoog nodig tijd dus voor seizoen 2. Fight at the Movies wordt de naam van het nieuwste seizoen en brengt ons enkele leuke verfrissingen.

Zoals het hem betaamt bij een season in games dezer dagen moet het nieuwe seizoen wel nieuwe skins, maps en rewards omvatten. Dat is in Fight at the Movies allemaal van toepassing, meer zelfs; de game krijgt ook een gloednieuwe Soda Ball die de boel doet overstromen. Het nieuwe seizoen gaat op 27 juli van start.

CEO van Velan Studios was dan ook zeer trots op het nieuwe seizoen. Wellicht zit hij nog steeds in diezelfde roes toen hij vertelde dat de game onlangs de kaap van 5 miljoen spelers haalde. Hoeveel de nieuwe season pass exact gaat kosten is momenteel nog niet geweten.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.