fbpx

Vanaf 7 september is Chernobylite te spelen op consoles

Chernobylite

PC-gamers hoeven niet heel lang meer te wachten om aan de slag te gaan met de sci-fi horror survivalgame Chernobylite. Volgende week woensdag, 28 juli, kunnen zij aan de slag met de game.

Wat maakt Chernobylite zo speciaal? De omgeving in en rond de ontplofte kerncentrale van Chernobyl werd door de ontwikkelaars met zoveel mogelijk oog voor detail ingescand waardoor we in een waarheidsgetrouwe omgeving zullen kunnen rondzwerven.

Op 7 september kunnen de eigenaars van een PlayStation 4 en Xbox One deze dystopische wereld rond Chernobyl ontdekken. Op een later moment moeten er patches verschijnen die de game optimaliseren voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: