fbpx

Sci-fi survival horror RPG Chernobylite verschijnt 28 juli

Chernobylite

Zelf heb ik naar aanleiding van de release van S.T.A.L.K.E.R. met Kevin een bezoek gebracht aan zowel Chernobyl als spookstad Prypyat. Binnenkort kan iedereen, inclusief wij, het nog eens beleven in Chernobylite…

Chernobylite is een science-fiction survival horror RPG, die zich afspeelt in de hyper-realistische, 3D-getekende woestenij van Chernobyl’s Exclusion Zone.

Je kruipt in de huid van Igor, een natuurkundige en ex-werknemer van de Chernobyl Power Plant, die terugkeert naar Pripyat om de mysterieuze verdwijning van zijn verloofde te onderzoeken, 30 jaar eerder.

Praga & Kevin in 2007 voor de kerncentrale van Chernobyl voor de release van
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Ga de strijd aan met een vijandige militaire aanwezigheid en andere stalkers, trotseer bovennatuurlijke wezens en een harde en meedogenloze omgeving in je zoektocht om de waarheid te achterhalen. Bereid je voor op een spannend avontuur vol overleving, samenzwering, horror, liefde en obsessie.

Chernobylite verschijnt op pc (Steam, GOG, Epic Games Store) voor 29,99 euro op 28 juli 2021. De PlayStation 4- en Xbox One-versies komen in de zomer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: