Volg vanavond om 18u00 de E3 Nintendo Direct

Nintendo Direct

Nog een kleine 6 uur en dan weten we wat Nintendo de komende maanden voor ons in petto heeft. Want om 18u zenden ze via YouTube een 40 minuten durende presentatie uit.

Tijdens deze presentatie zal er alleen gefocust worden op games die voornamelijk eind dit jaar op de markt moeten komen. Nintendo heeft gezegd geen aankondigingen te doen rond hardware, dus we zullen nog even moeten wachten op de officiële aankondiging van de Nintendo Switch Pro

Uiteraard volgen wij deze Nintendo Direct op de voet en serveren we jullie vanavond het nieuws heet van de naald. Maar als je zelf alles live wil volgen, stem dan vanavond af op de video hieronder.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.