fbpx

Deze content mag je verwachten in Season 4 van Cold War/Warzone

Op 17 juni gaat Season 4 van start in Cold War/Warzone, hoog tijd dus om eens te bekijken wat we allemaal mogen verwachten.

Na Russell Adler’s extractie door Frank Woods, ziet het er niet goed uit voor Perseus. CIA-satellieten verstoren hun uitzendingen, waardoor hun plan om meer dan 100 miljoen proefpersonen in Verdansk onder controle te houden, wordt gedwarsboomd.

Maar niet alles is verloren, want Perseus lanceert haar volgende grote aanval: het uit de omloopbaan halen en neerhalen van deze satellieten, waarmee de weg weer vrij is voor Perseus om tweedracht te zaaien over de hele wereld.

Kort samengevat krijgen we vier nieuwe multiplayer-maps, vijf nieuwe wapens, nieuwe Outbreak- en Warzone-content, en meer. Hieronder een overzicht:

De Season Four Battle Pass voegt twee gratis wapens toe aan de mix: de MG 82 en de C58

MG 82 (niveau 15) – Scheur je vijanden aan flarden met deze LMG met snelvuur en hoge capaciteit.

C58 (niveau 31) – Dit nieuwe aanvalsgeweer heeft krachtige kogels en een betrouwbare terugslagbeheersing en kan zich meten met de besten.

Rode Deuren verschijnen, en meer in Warzone

Er is iets misgegaan in Verdansk, en de eerste stap om erachter te komen wat er in die neergestorte satellieten zit. Ga de confrontatie aan met de Sat-Link inslagplaatsen door de hele stad voor beloningen voor evenementen en krachtige voorwerpen, en stap door de mysterieuze Rode Deuren als je klaar bent om Verdansk te verkennen als nooit tevoren.

Overleef de nieuwe Goelag, een 1 tegen 1 versie van de klassieke multiplayer-kaart, om je inzet terug te winnen nadat je voor het eerst bent uitgeschakeld, en stap op de Dirt Bike voor twee inzittenden voor ondeugende haarspeldbochten en off-roadcapaciteiten.

Ga bij de start van seizoen vier aan de slag met de nieuwe Verdansk Resurgence Mini playlist, met een snellere, nagelbijtende survival-ervaring geïnspireerd op Rebirth Island Resurgence. Probeer halverwege het seizoen de nieuwe Payload-playlist, waarin spelers twee voertuigkaravanen escorteren of saboteren terwijl ze door een reeks checkpoints rijden in de allereerste objective-based game mode in Warzone.

Nieuwe multiplayer-maps, -modi en scorestreaks

Collateral en Collateral Strike (12v12 en 6v6)

Strijd in de buurt van een gecrashte CIA-satelliet in de Algerijnse woestijn in Collateral en Collateral Strike. Gebouwd voor Combined Arms en traditioneel spel, deze snelle kaart ontplooit Operators naar een Noord-Afrikaans dorp grenzend aan een grote olieboor operatie en de omliggende duinen.

Amsterdam (2v2 en 3v3)

Vecht over de daken in Amsterdam, een kaart die is gebaseerd op de openingsmissie van de Black Ops Cold War Campaign, “Nowhere to Run”. Ga de strijd aan met willekeurige loadouts in Gunfight of stel je eigen opstelling samen in Face Off.

Hijacked (6v6)

Hijacked, dat sinds zijn debuut in Black Ops II in elke Black Ops-titel te vinden is, neemt spelers mee naar het klassieke superjacht diep in de internationale wateren. Vecht op alle dekken en ook benedendeks, in het ketelruim… pas alleen wel op voor explosieven die van bovenaf door de ventilatieopeningen komen.

Rush (6v6)

Ga de strijd aan in de klassieke speedball-arena, een geremasterde kaart met paintball-thema die voor het eerst te zien was in Black Ops II. Met gevechten op korte afstand en langeafstandsmogelijkheden op het terrein biedt Rush de kans om uit te blinken voor alle soorten speelstijlen.

Multi-Team Sat-Link, One in the Chamber, Capture the Flag

Zet de Sat-Link op je kaart aan in een gevecht om de scorelimiet te halen tegen negen andere ploegen in het nieuwe speltype Multi-Team Sat-Link. Bij de lancering komt ook het klassieke free-for-all party game One in the Chamber, en later in het seizoen kun je kijken naar Capture the Flag.

Schiet vijanden neer met het Handkanon

Richt met het verwoestende Hand Cannon, een nieuwe Scorestreak die is uitgerust met acht kogels die grote schade toebrengen aan elk doelwit dat ze raken.

Nieuwe Zombies Outbreak-content en Round-based map

Welkom in de dierentuin, het nieuwste Outbreak-gebied diep in het Oeralgebergte. Voltooi nieuwe doelstellingen en ontdek extra informatie die details kan onthullen over de volgende grote uitdaging…

Halverwege het seizoen introduceert de kaart Mauer der Toten het volgende hoofdstuk in de op rondes gebaseerde Zombies. Overleef de verschrikkingen van het door oorlog verscheurde Oost-Berlijn na een verschrikkelijke zombie-invasie die de stad heeft overspoeld.

Exclusief voor PlayStation-gamers

Neem het op tegen de horde in Collateral en Rush

Ga bij de start van Season Four de strijd aan met de ondoden onder de woestijnzon in het speltype Collateral in Onslaught voor twee spelers. Vecht later in het seizoen op Rush met een razende snelheid in het speltype Onslaught Accelerated, dat beperkt beschikbaar is. Voltooi de Onslaught-specifieke uitdaging om een Legendary LMG Weapon Blueprint vrij te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: