Speel de gratis pc- demo van WRC 10 tijdens Steam Next Fest van 16 tot 22 juni

WRC 10

Nacon en KT Racing kondigen aan dat WRC 10 aanwezig is op Steam Next Fest. Van 16 tot 22 juni is een gratis demo van WRC 10 dan ook exclusief speelbaar op Steam.

De nieuwste editie van de rallysimulator verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Steam). 

De demo omvat drie complete, nieuwe special stages die aan de kalender van dit seizoen zijn toegevoegd: Estland (grind), Kroatië (asfalt) en Spanje (asfalt). 

Vandaag werd ook één van de vele historische evenementen in de game onthuld: de Acropolis Rally van Griekenland. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)