Vanavond om 20u00 toont Ubisoft een nieuwe Tom Clancy-game

Dit weekend bereikte ons nog het jammerlijke nieuws dat Ubisoft de release van Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction heeft uitgesteld naar januari 2022. Vandaag komt de Franse ontwikkelaar/uitgever met het nieuws dat ze vanavond een nieuwe game aankondigen in het Tom Clancy-universum.

Van de korte teaser die Ubisoft op Twitter plaatste, valt weinig op te maken. We krijgen enkel het logo van Tom Clancy te zien met een heleboel flashy kleuren en krabbels. Wat doet vermoeden dat het hier niet meteen om een erg realistische game zal gaan.

Ik zet mijn geld op een nieuwe free-to-play game, aangezien Ubisoft enkele weken geleden aankondigde meer op dit type game te willen inzetten. Al mag het van mij zéker ook een nieuwe Splinter Cell zijn…

Er rest ons niets anders dan af te wachten en in tussentijd te genieten van het zonnetje, of te werken terwijl we dagdromen van een zonnig terrasje…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.