Geen nieuws over de nieuwe Skate-game tijdens EA Play

Vorig jaar dropte EA een bommetje aan het eind van hun EA Play Live-presentatie. Ze hadden de roep vanuit de community gehoord en beslist om een nieuwe studio op te starten die zou gaan werken aan een nieuwe Skate-game.

Gisteren verscheen er op de verschillende social media platformen een bericht van ontwikkelaar Full Circle waarin ze meer vertellen over de ontwikkeling van de nieuwe Skate. Ze zeggen ontzettend hard te werken aan de game, maar dat deze nog niet op een punt staat waarop er veel getoond kan worden.

Dit wil zeggen dat we niet moeten hopen dat we een trailer of gameplay te zien zullen krijgen tijdens het EA Play Live-event dat nu donderdag plaats vindt. In eenzelfde adem beloven ze wel om later vandaag of vannacht iets van de game te delen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.