Flight Simulator bijna 100GB zwaar op consoles, korte docu over ontwikkeling vrijgegeven

Microsoft Flight Simulator

Volgende week is het zover, dan vliegt Microsoft’s Flight Simulator eindelijk naar de Xbox-consoles nadat de game eerder al beschikbaar is op PC.

Net zoals zijn broer op PC, zal ook de consoleversie een stevige hap nemen uit je opslagcapaciteit. Want als we Twitter-gebruiker Idle Sloth mogen geloven, neemt Flight Simulator 97,2GB aan opslagruimte in van je Xbox Series X|S.

Daarnaast is er ook een korte documentaire verschenen over de ontwikkeling van de game. In iets minder dan 8 minuten krijgen we een blik op de evolutie die de reeks heeft doorgemaakt en welke belangrijke rol de huidige technologie speelde op de kwaliteit van de game.

Microsoft Flight Simulator is vanaf 27 juli beschikbaar op Xbox Series X|S en maakt deel uit van de Xbox Game Pass-bibliotheek.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Flight Simulator bijna 100GB zwaar op consoles, korte docu over ontwikkeling vrijgegeven'

  1. Één vd redenen dat ik voor series x ben gegaan ipv ps5. Expansion ssd kaartje zit er wel aan te komen vrees ik. Kijk ernaar uit !

Reacties zijn gesloten.