Resident Evil Re:Verse opnieuw vertraagd, schuift door naar 2022

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Resident Evil. Capcom heeft bekend gemaakt dat de multiplayer shooter Resident Evil Re:Verse dit jaar het levenslicht niet meer zal zien en doorschuift naar volgend jaar.

In principe had de game tegelijkertijd met Resident Evil: Village moeten verschijnen, maar in de aanloop van deze release had Capcom de multiplayershooter al verschoven naar deze maand. Helaas zit de game nog niet op het gewenste niveau en heeft Capcom dus beslist om de release een tweede keer uit te stellen.

Een belangrijk punt is wel dat games die een fysieke versie van RE: Village hebben gekocht, hun code voor Re:Verse alvast inwisselen. Want de ontwikkelaar/uitgever zal vervallen codes niet vergoeden.

In afwachting van de release kan je kijken naar het geweldige Resident Evil: Infinite Darkness op Netflix.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.