DIRT 5 krijgt mega content-update en ondersteuning voor 3D-audio en DualSense-features

DIRT 5 is zonder twijfel een van de beste, misschien wel de beste racegame van de voorbije maanden (of jaar). En binnenkort wordt de game nog beter, straffer en uitgebreider.

Op 20 juli krijgt DIRT 5 een gigantische update met daarin een combinatie van gratis content (twee gloednieuwe circuits in de buitenwijken van Rio de Janeiro, de Parts Unknown Playgrounds Update) en de uitbreiding Super Size Content Pack (vier nieuwe auto’s met frisse nieuwe liveries, 27 nieuwe op maat gemaakte evenementen voor de Career Mode, twee extra sponsors en verschillende aanpassingsitems), die voor gamers met de Amplified/Year One Edition is inbegrepen en betalend is voor hen zonder die speciale versies.

Maar het zijn vooral PS5-gamers die deze update moeten binnenhalen, en hun game opnieuw moeten installeren, om er volop van te kunnen genieten. Zij kunnen met deze update immers rekenen op ondersteuning voor de features van hun DualSense-controller, lees Haptic Feedback en Adaptive Triggers, aangevuld met 3D-audio-implementatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)