Warzone krijgt binnenkort vliegtuigen zeggen data miners

Vandaag, met de mid season-update, krijgt Call of Duty: Warzone een gloednieuwe objective based modus genaamd Payload. Maar volgens data miners mogen we binnenkort ook vliegtuigen verwachten.

Je hebt gamers, zoals wij, die games spelen en je hebt data miners, die niet noodzakelijk de game spelen, maar die wel heel graag diep in de code duiken op zoek naar informatie over het spel.

En met succes want volgens data miners zou Warzone er binnenkort vliegtuigen bijkrijgen. Helikopters zijn er al dus waarom geen vliegtuigen denken we dan…

De introductie van vliegtuigen zou te maken hebben met de nakende aankondiging van Call of Duty: Vanguard in, en via, Call of Duty: Warzone. Dit middels een WW2-event dat binnenkort van start zou gaan.

Het Warzone World War 2-event zou kunnen duren tot de uiteindelijke lancering van Vanguard in november. Een gloednieuwe WW2 Call of Duty: Warzone-map zal naar verluidt tegelijkertijd worden gelanceerd. Dit als kers op de taart van het WW2-event.

We zijn benieuwd of de data miners het bij het rechte eind hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)