Wat mag je verwachten van de Cold War/Warzone mid-season update deze week?

Binnen een paar dagen kunnen Cold War- en Warzone-spelers weer op een flinke content-update rekenen met de Season 4 reloaded patch. We lijsten het even op voor jullie.

Het hoogtepunt van deze update wordt ongetwijfeld Mauer Der Toten, een gloednieuwe zombiemap. De map neemt ons mee naar Berlijn. Mauer Der Toten bevat ook een aantal nieuwe vijanden, een nieuw wapen met vier unieke varianten en nog veel meer geheimen en easter eggs om te ontdekken.

Ook de fans van Cold Wars multiplayer worden niet vergeten. De midseason update bevat namelijk Rush, een geremasterde versie van Black Ops 2’s klassieke paintball-themed map. Rush zal 6v6 zijn en Treyarch komt ook met de Paintball Mosh pit game mode om dit extra in de verf te zetten. Capture the Flag zal dit seizoen ook zijn intrede doen in de game.

Payload wordt Warzone’s eerste speltype dat volledig om objectives draait. Payload is geïnspireerd op eerdere traditionele speltypen van Call of Duty, zoals Call of Duty: WWII’s War Mode. In dit speltype nemen twee teams van 20 spelers het tegen elkaar op in een race tegen de klok om cruciale informatie te bemachtigen, aangezien deze voertuigen satellietonderdelen vervoeren die de balans in de oorlog tussen Perseus en de NAVO kunnen helpen verschuiven.

Op 15 juli is het zover, dan wordt het weer downloaden, shaders upgraden en knallen…