GTA: San Andreas-remaster in 8K ziet er oogverblindend uit

Bij gebrek aan een nieuwe telg in de GTA-reeks die gebruik maakt van alle toeters en bellen van de huidige generatie consoles, besloot modder Fat Dino GTA: San Andreas eens aan te pakken. Een huzarenstukje waarvoor hij speciale software gebruikte en twee maanden voor nodig had om de intro te verwerken.

De modder Fat Dino had dit al even op zijn bucket list staan. Een volledige game hermaken is bijna onmogelijk alleen, daarom liet hij aan Rockstar zien wat voor potentieel de game heeft. Hij heeft met de hulp van zijn fanbase op YouTube zijn liefde voor het spel getoond en hoopt zo een reactie te krijgen bij de developers.

Fat Dino weet wel hoe hij de zaakjes wil aanpakken, zo flirt hij met Rockstar om ook Grand Theft Auto 6 uit te brengen. Iedereen heeft wel die ene game waar hij gek van is, voor Fat Dino is dat duidelijk Grand Theft Auto. Wat hij deed voor de community is natuurlijk niet alles, maar met behulp van de software Core heeft hij zeker al een stap in de goede richting gezet. Nu is het aan Rockstar!