Pokémon Go-fans moeten dit weekend naar Sint-Niklaas

Treffen XP, dat zichzelf een spellenclub noemt, organiseert op zaterdag 17 juli van 13 tot 17 uur een ‘Pokémon Go Fest’ in Sint-Niklaas.

Je legt een weg af door het centrum van Sint-Niklaas waar je leuke Pokémondeals kan krijgen. Zo kan je Akiba Station vinden dat je voorziet van eten en merch. Geekworld voorziet je evenzeer van merch en Brood en Spelen zal waarschijnlijk het populairst zijn met hun Pokémonkaarten. Al deze plekken kan je vinden via de kaart die je krijgt bij je inschrijving.

Wegens corona kunnen wij helaas geen open event organiseren indoor, hoe kan je die packs dan wel scoren? Ontdek het 17 juli bij Akiba station!”, COVID-19 of niet, Pokémon Go wordt toch in openlucht gespeeld! De vereniging voorziet je tijdens het evenement van WIFI en beloont de Winnaar op “een mooie prijs”.

Als je mee wil doen kan je je inschrijven via www.treffenxp.be waarna je een link naar de kaart ontvangt.

Je deelname is volledig gratis, wat heb je te verliezen!

Gepubliceerd door Freijawow

Mijn nonkel kwam al met games en consoles af toen ik nog niet eens kon stappen. Verjaardagscadeaus kiezen was nooit echt moeilijk, er was altijd wel een nieuwe game of gadget die ik nog wou hebben. Doorheen de jaren heb ik veel gegamed, van Age of Empires tot Zelda. FIFA, GTA of Tekken zal ik zeker op de PS spelen, maar je zal me voornamelijk achter mijn PC terugvinden.