Pokémon Go-fans moeten dit weekend naar Sint-Niklaas

Treffen XP, dat zichzelf een spellenclub noemt, organiseert op zaterdag 17 juli van 13 tot 17 uur een ‘Pokémon Go Fest’ in Sint-Niklaas.

Je legt een weg af door het centrum van Sint-Niklaas waar je leuke Pokémondeals kan krijgen. Zo kan je Akiba Station vinden dat je voorziet van eten en merch. Geekworld voorziet je evenzeer van merch en Brood en Spelen zal waarschijnlijk het populairst zijn met hun Pokémonkaarten. Al deze plekken kan je vinden via de kaart die je krijgt bij je inschrijving.

Wegens corona kunnen wij helaas geen open event organiseren indoor, hoe kan je die packs dan wel scoren? Ontdek het 17 juli bij Akiba station!”, COVID-19 of niet, Pokémon Go wordt toch in openlucht gespeeld! De vereniging voorziet je tijdens het evenement van WIFI en beloont de Winnaar op “een mooie prijs”.

Als je mee wil doen kan je je inschrijven via www.treffenxp.be waarna je een link naar de kaart ontvangt.

Je deelname is volledig gratis, wat heb je te verliezen!