Horlogefabrikant Tag Heuer komt met een Super Mario-themed smartwatch

Als je wat geld op overschot hebt, graag een smartwatch gebruikt en een Nintendo- of Super Mario-fan bent, dan zal dit artikel je zeker interesseren.

Horlogefabrikant Tag Heuer en Nintendo gaan namelijk samenwerken en dat levert een Super Mario-editie op van Tag Heuers Connected smartwatch. Het ding is te koop vanaf 15 juli en kost je zo’n 2150 euro. Je zal er wel snel moeten bij zijn want er worden slechts 2000 stuks gemaakt.

Uiteraard is Mario zelf zichtbaar aanwezig en zal de besnorde loodgieter je ook aanmoedigen en belonen als je te weinig zou bewegen of net wel goed bezig bent.

Zo zal de wijzerplaat van het horloge levendiger en geanimeerder worden naarmate je actiever bent. Leuk is ook dat er aan gamification werd gedacht. Snorremans zal je elke ochtend vriendelijk begroeten en als je beweegt krijg je verschillende animaties te zien. Dit zijn allemaal bekende voorwerpen uit het Mario-universum waaronder uiteraard een Super Mushroom, een ster of buis/pijp.

Zelfs als je niet actief bezig bent, zal de interface van de Tag Heuer Connected Super Mario-editie je aan het personage doen denken. Je kunt kiezen uit een selectie van vier nieuwe wijzerplaten.

En de specs? De Super Mario-versie, Wear OS device, van de Connected heeft een wijzerplaat van 45 mm en weegt 86 gram (0,18 pond) met een rubberen band. Het is waterbestendig tot 5ATM, en Tag Heuer belooft dat de 430mAh batterij een hele dag meegaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)