NBA 2K22 vanaf 10 september beschikbaar

Nadat EA Sports eerder al de releasedatum van FIFA 22 aankondigde, is het nu de beurt aan 2K om bekend te maken wanneer de nieuwste editie van hun basketbalgame beschikbaar zal zijn.

NBA 2K22 zal op 10 september het levenslicht zien en vanaf dan speelbaar zijn voor alle basketbalfans. De game zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Daarnaast kondigde 2K vandaag alle cover atleten aan voor NBA 2K22. Wereldwijd fenomeen en tweevoudig NBA All-Star, Luka Dončić, zal te zien zijn op Standard Edition en Cross-Gen Digital Bundle, terwijl een trio van de meest invloedrijke mannen uit de NBA, Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki en Kevin Durant, te zien zijn op de NBA 75th Anniversary Edition.

2K geeft in een uitgebreide video ook een kijkje in hoe de motion capture sessies van Luka Dončić verliepen.

“Het maken van de wereldwijde cover van NBA 2K22 is speciaal voor mij,” zei Dončić. “Ik ben trots om mijn land te vertegenwoordigen in een speciale cover die de kleuren van de Sloveense vlag eert. Basketbal heeft me zoveel gegeven, en ik ben enthousiast om terug te geven en om dit jaar samen te werken met 2K Foundations om het leven van jonge kinderen over de hele wereld te helpen.”

2K maakte nog niets bekend over welke nieuwigheden we in NBA 2K22 mogen verwachten. Dat nieuws houdt de ontwikkelaar nog even op zak.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.