Kijk hier straks om 23u00 naar Sony’s State of Play!

Straks om 23u00 kan je via Sony’s YouTube- en Twitch-kanaal genieten van een nieuwe State of Play.

Via hun eigen blog kondigde Sony aan dat Bethesda’s Deathloop met de meeste zendtijd zal gaan lopen. Daarnaast krijgen we ook indiegames en third-party games te zien. En héél misschien krijgen we ook met info over de nieuwste PlayStation VR!?

Wil je het vandaag de eerste rij mee maken? Check dan straks om 23u de livestream via onderstaande video.

Uiteraard lees je al het belangrijke nieuws later op deze website!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.