“Dead Space Remake wordt een mix van het origineel geïnspireerd door Resident Evil”

Dead Space

Zal het dan toch een remake worden van Dead Space en niet Titan Fall 3? Het ziet er meer en meer naar uit als we de laatste berichten mogen geloven…

Opnieuw is het Jeff Grubb van GamesBeat die ons komt vertellen dat de nog officieel aan te kondigden Dead Space Remake qua stijl vergelijkbaar zal zijn met de Resident Evil 2 remake, waarbij het originele spel als een sterke basis wordt gebruikt, maar moderne visuals en nieuwe mechanics worden toegevoegd, geïnspireerd door latere releases in de serie.

De basis voor deze remake ligt volgens Grubb bij het succes van Star Wars Jedi: Fallen Order. Door het succes van deze game zou EA beseft hebben dat single-player games nog steeds een groot publiek hebben.

Maar zoals gezegd, het is pas zeker wanneer EA op 22 juli in zijn kaarten laat kijken. Nog een paar weken geduld dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)