Tenet-hoofdrolspeler rent voor zijn leven in trailer voor Netflix’ actiethriller Beckett

Ben jij een van de velen die helemaal ondersteboven was van de film Tenet met in de hoofdrol  John David Washington? Dan moet je deze trailer voor zijn nieuwe prent zeker checken.

Wanneer Beckett en zijn vriendin tijdens hun vakantie in Griekenland ’s avonds na een uistap weer naar huis rijden, krijgen ze te maken met een zwaar auto-ongeval. Maar dat is maar het begin van de miserie…

Voor Beckett het goed en wel doorheeft wordt hij het middelpunt van een klopjacht. Gedwongen om op de vlucht te slaan onderneemt hij een ultieme poging om de Amerikaanse ambassade in Athene te bereiken, op zoek naar hulp.

De situatie escaleert naarmate de autoriteiten dichterbij komen, de politieke onrust toeneemt en Beckett nog dieper in een gevaarlijk web van samenzwering terechtkomt.

Best wel een intrigerende trailer als je het ons vraagt. De film is binnenkort te zien op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)