Officiële trailer voor Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Mortal Kombat-fan en zin in meer Mortal en vooral meer Kombat? Noteer dan 31 augustus in je agenda want dan verschijnt de animatiefilm Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms.

Na de niet onaardige animatiefilm Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge hebben de fans weer iets om naar uit te kijken deze zomer. Zoals reeds gezegd hierboven verschijnt Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms op 31 augustus.

In Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms, wordt een team van helden belegerd door de vijandelijke troepen van Shao Kahn. Raiden en zijn krijgers worden gedwongen een deal te sluiten om deel te nemen aan een laatste Mortal Kombat die het lot van de realms zal bepalen.

Hiervoor reizen ze naar Outworld om Earthrealm te verdedigen. Tegelijkertijd moet Scorpion de oude Kamidogu vinden voordat het wordt gebruikt om de One Being te doen herrijzen, wat de vernietiging van alle dingen in het universum zou betekenen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)