Check deze 5 minuten Dying Light 2: Stay Human gameplay

Dying Light

Het ziet er naar uit dat er echt schot begint te komen in Dying Light 2: Stay Human. Ontwikkelaar Techland houdt zich nu aan zijn belofte om ons op regelmatige basis info te geven, inclusief gameplay, en dat is een goede zaak.

Techland heeft een nieuwe video uitgebracht voor Dying Light 2: Stay Human, waarin we 5 minuten aan gloednieuwe gameplaybeelden te zien krijgen. Deze gameplay video toont een aantal van de monsters van de game terwijl we Aiden’s stappen volgen terwijl hij zich een weg baant door het verlaten GRE-ziekenhuis.

Net zoals in het origineel zien we ook hier dat de game een dag- en nachtcyclus heeft. We kunnen er dus ook weer ’s nachts opuit trekken om verlaten holen van geïnfecteerden te plunderen en de duistere geheimen van de machthebbers te ontdekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)