Krijgen we dit jaar een remaster van Legacy of Kain voorgeschoteld!?

Legacy of Kain

Wie kent Legacy of Kain nog? Je moet al aardig wat gamingkilometers op de teller staan hebben om te weten dat deze game ten tijde van de allereerste PlayStation een groots succes was.

Legacy of Kain: Soul Reaver verscheen in 1999 voor Sony’s eerste en werd ontwikkeld door Crystal Dynamics, de studio de ook verantwoordelijk was voor Tomb Raider. De ‘hoekborstige’ bleek toch een pak succesvoller en er verschenen dan ook nog een berg andere games met Lara Croft in de hoofdrol.

Rond Kain bleef het na enkele vervolgen jammer genoeg doodstil. De laatste game uit de reeks dateert van 2002. Maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.

Want er duiken hardnekkige, en betrouwbare, geruchten op dat de komende weken een remaster van de game aangekondigd zou worden. Misschien wordt dit wel een van de leuke verrassingen van een aankomende presentatie van PlayStation. Want de Japanse gigant bleef angstvallig stil tijdens de E3-periode.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

2 gedachten over “Krijgen we dit jaar een remaster van Legacy of Kain voorgeschoteld!?

  1. de game is van 1999 en niet 2009 denk per ongeluk een type foutje is 😉

Reacties zijn gesloten.