Forza Horizon 4 krijgt tijdelijk geen updates meer

Sinds zijn launch in 2018 krijgt Microsoft’s fantastische racegame Forza Horizon 4 maandelijks contentupdates. Spelers kregen bij updates nieuwe uitdagingen, wagens en DLC voorgeschoteld. En daar komt de komende maanden tijdelijk verandering in.

Op zich is dit nieuws geen grote verrassing, want twee weken geleden werd Forza Horizon 5 aangekondigd tijdens de E3-presentatie van Microsoft. Tom Butcher, Senior producer van Forza Horizon, vertelde tegenover het Amerikaanse Video Game Chronicle dat het ontwikkelteam na het uitbrengen van update nummer 38, tijdelijk de focus gaat leggen op de ontwikkeling van de nieuwe game.

Al hoef je als fervente Forza Horizon 4-speler niet te wanhopen, want de komende maanden zullen er nog steeds in-game events plaatsvinden. De ontwikkelaars zullen hiervoor een best-off voorschotelen uit de series 7 tot 32.

“You should have a lot of fun revisiting these moments and seeing how you handle them the second time around,” zei Butcher. “And obviously with all of our recent Series updates, you’ll have photo challenges, rewards, Forzathon Shop, and backstage voting all going on as well as usual.”

Forza Horizon 5 staat gepland op 9 november voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.