Forza Horizon 5 aangekondigd, komt dit jaar nog naar Xbox-consoles en PC!

Forza Horizon 5

Playground Games heeft eindelijk het langverwachte Forza Horizon 5 aangekondigd!

De game krijgt de grootste open wereld ooit en zal zich afspelen in Mexico. Tijdens de game kan je de jungle verkennen om zo extra events te ontdekken voor het festival. De wereld zal nog dynamischer dan ooit zijn doordat het festival op wekelijkse basis zal evolueren.

Dankzij de kracht van de Xbox Series X-console zal de game er fantastisch uitzien en kan de ontwikkelaar zelfs de individuele naalden van een cactus genereren. Ja, dit is voor mij de eerste game die de kracht van de Xbox Series X laat zien, want op grafisch vlak is Forza Horizon 5 waanzinnig knap. Maar check vooral zelf de uitgebreide gameplaydemo en laat je overtuigen van deze racegame.

En het beste nieuws? Forza Horizon 5 komt dit jaar, op 9 november, al uit op Xbox-consoles én PC. En de game zal uiteraard ook op Xbox Game Pass beschikbaar zijn bij launch!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.