The Outer Worlds 2 is daar, maar duidelijk nog lang niet klaar

The Outer Worlds was een heerlijke verrassing uit het kamp van Obsidian Entertainment in 2019. Een succes dat de studio maar al te graag nog eens wil overdoen met The Outer Worlds 2. Wanneer? Dat weten we nog niet. Hoe dat eruit ziet? Dat weten we ook nog niet echt …

Wat we wel hebben? Een hilarische trailer waarmee de studio meteen de juiste toon zet. Mij hebben ze alvast excited gekregen. Helemaal klaar hiervoor.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.