Nog een extra rechtszaak voor CD Projekt RED

Een paar maanden geleden lanceerde Cyberpunk 2077. De game stelde teleur op alle quasi vlakken. Zeker als het neerkomt op de performantie op de PlayStation 4 en Xbox One. Vele verontschuldigingen, patches en emmers stront later lijkt het erop dat de rust bij de studio nog steeds niet kan terugkeren.

Want er werd op nieuw een rechtszaak tegen de ontwikkelaar aangespannen. Meer specifiek gaat het over de investeerders die claimen dat CD Projekt RED hun verkeerde informatie doorgaven omtrent de PlayStation 4- en Xbox One-ontwikkelingen. Deze rechtszaak volgt op een gelijkaardige claim eerder deze maand van diezelfde investeerders die zich in het algemeen voelen opgelicht.

Ondertussen is de game terug beschikbaar op de PlayStation Store, al zal dat wellicht niet genoeg zijn om alle schadeclaims te vereffenen…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.