Het bloed stroomt rijkelijk in eerste trailer slasherfilm Fear Street Part 1: 1994

Moet er nog bloed zijn? Als het van Netflix en de makers van Fear Street Part 1: 1994 afhangt wel. En het goede nieuws voor de fans van het genre? Het is een trilogie!

Nu vrijdag kunnen de fans van het genre op Netflix genieten van de eerste aflevering van deze bloedrode Fear Street-filmtrilogie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van R. L. Stine (Goosebumps).

Het verhaal gaat als volgt: een groep tieners ontdekt dat de angstaanjagende gebeurtenissen die hun stadje Shadyside al generaties lang teisteren, allemaal met elkaar te maken hebben. Maar wat nog erger is, ze ontdekken dat zij het volgende doelwit zijn…

Na een reeks brute moorden nemen een tiener en haar vrienden het op tegen een duivelse kracht die hun beruchte stadje al eeuwenlang teistert. Welkom in Shadyside.”

Fan? Noteer dan alvast volgende data in je agenda: Op 2 juli start Netflix met Fear Street Part 1: 1994 online, een week later op 9 juli Fear Street Part 2: 1978 en op 16 juli sluit Fear Street Part 3: 1666 de trilogie af.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)