Loki maakt Fortnite onveilig als exclusief personage voor Crew-leden

Een nieuwe staat de laatste maanden synoniem voor nieuwe, exclusieve personages voor de Fortnite-spelers die een Crew-abonnement hebben.

Vanaf 30 juni staat de Loki, de god van chaos en leugens, op het menu van de Fortnite Crew. Naast dit legendarische personage, krijg je ook Loki’s Cape als Back Bling, zijn iconische Scepter als Pickaxe, de Chitauri Chariot Glider, een exclusief laadscherm én 1000 V-Bucks.

Je betaalt maandelijks €11,99 om lid te zijn van de Fortnite Crew. Als je jouw abonnement opzegt, behoud je echter wel alle gekregen voordelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.