Roadmap voor Knockout City onthuld, Season 2 gaat op 27 juli van start

Knockout City

Vandaag hebben EA en Velan Studios een inkijkje gegeven in de plannen voor de door trefbal geïnspireerde hit Knockout City met een roadmap voor de content die ja vanaf nu tot het einde van het jaar kan verwachten.

Vanaf 27 juli gaat Knockout City Season 2 live met een nieuwe map, een nieuwe Special Ball, drie Special Events, nieuwe Season Contracts, vijf nieuwe Playlists én de introductie van een nieuwe Daily Login Bonus: een willekeurige beloning die spelers krijgen voor elke dag waarop ze spelen. Binnenkort volgt meer informatie. 

Dankzij de inspanningen van het ontwikkelteam voor de live-service van het spel en de samenwerking met de community zal Knockout City ieder seizoen nog verder worden uitgebreid met nieuwe content en verrassingen: allemaal inbegrepen in de prijs van €19.99.

Ondertussen kunnen brawlers nog steeds op zoek gaan naar spanning en actie op het recente tijdelijke event Heatwave; spelers hebben nog maar één week om opgespaarde tickets te verzilveren voordat het event is afgelopen en de items voor altijd zijn verdwenen.

Knockout City is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility. Daarnaast is de game gratis voor EA Play- en Xbox Games Pass Ultimate-leden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.