WINNAARS Guilty Gear Strive (PS4/PS5)

Met Guilty Gear Strive krijgen de fans van vechtspellen er eentje om hun tanden op stuk te bijten. Onze reviewer omschreef de game zelfs als de Dark Souls van de fighting games. En het goede nieuws? Je kan er eentje winnen op PS4 of PS5.

WINNAARS: de prijs vertrekt vandaag per post.

JG uit 3583 Beringen (PS5) en WH uit 2850 Boom (PS4)

Guilty Gear Strive is niet het soort game dat je casual speelt, de game heeft een steile leercurve en vraagt dedication. Wie zijn tijd wil investeren in het onder de knie krijgen van één van de moeilijkste fighting games op de PS5 zal beloond worden met één van de mooist én beste fighting games op de PS5.

Wil jij checken of onze reviewer het bij het juiste eind had, of ben jij een ervaren rat in vechtspellen die zijn skills wil verbeteren? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd.

Geef het antwoord op onderstaande wedstrijdvraag en mail dit samen met je adresgegevens EN je voorkeurplatform (PS4 of PS5) naar wedstrijd@pragalicious.com In de hoofding zet je STRIVE.

De wedstrijd loopt tot en met woensdag 30 juni om 10u00.

Volg je ons op Facebook, Instagram, YouTube of TikTok dan heb je een +1-kans om te winnen.

Wedstrijdvraag: Wie is de reviewer van Guilty Gear Strive op Pragalicious.com?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)