Wordt vanaf 22 november een digitale landbouwer met Farming Simulator 22

Nog vijf maanden te gaan en dan kan je jouw virtuele tractor inkruipen om een brede waaier aan nieuwe gewassen te telen op je digitale landbouwgronden.

De voorbije weken werden er al heel wat nieuwigheden aangekondigd voor deze nieuwe versie van Farming Simulator. En vandaag strooit ontwikkelaar GIANTS Software nog wat extra lekkers om zich heen.

Zo zal je in Farming Simulator 22 druiven kunnen planten en oogsten om fruitsap van te laten maken. Of plant olijven om via de nieuwe productieketen-feature olijfolie te maken en te verkopen. Ook wordt Sorghum, een nieuw soort graan, toegevoegd aan de beschikbare gewassen.

Check zeker ook de nieuwe CGI-trailer die door GIANTS Software werd vrijgegeven vandaag. Hierin krijgen we de introductie van het nieuwe in-game merk Mack trucks én zien we de iconische Super-Liner in actie.

Farming Simulator 22 zal vanaf 22 november verkrijgbaar zijn PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Mac.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.