Marvel’s Avengers-update introduceert nieuwe dreiging The Cosmic Cube

Hoe zou het intussen met Marvel’s Avengers zijn? Wat betreft het team achter de game, daar maken ze zich geen zorgen. Ze blijven op regelmatige basis updates pompen, en dat is ook vandaag weer het geval.

De nieuwste update voor Marvel’s Avengers is vandaag live gegaan en brengt een grote nieuwe dreiging, namelijk de Cosmic Cube van Scientist Supreme Monica Rapaccini.

Tijdens de gebeurtenissen van Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, ontdekten de Avengers de dreiging van een geheim wapenproject dat werd ontwikkeld door AIM en wetenschapper Supreme Monica Rappaccini: de Cosmic Cube. Dit krachtige voorwerp verscheen voor het eerst in Tales of Suspense # 79 in juli 1966 en is in staat om op onbekende schaal over alle materie en energie in het universum te heersen. En nu is dit wapen terechtgekomen in de handen van het even gestoorde als geniale brein van Advanced Idea Mechanics.

Het moment is gekomen waarop spelers Monica de Cosmic Cube afhandig moeten maken in een nieuwe Villain Sector-missie die vandaag beschikbaar is: “Beating the Odds.” Maar de immense kracht van het wapen heeft haar tot een nog grotere bedreiging gemaakt, waardoor de Avengers al hun verstand en superkrachten moeten gebruiken om haar solo of in teams van maximaal vier spelers te verslaan.

Naast de nieuwe Villain Sector-missie, kunnen spelers van 24 juni tot 8 juli deelnemen aan het tijdelijke Cosmic Threat Event. Tijdens dit evenement moeten spelers de wereld afspeuren naar kosmische energiesporen die afkomstig zijn van Monica’s superwapen: de Cosmic Cube. Spelers die deelnemen aan speciale Cosmic Threat Event-missies en Cosmic Damage-uitdagingen voltooien, worden beloond met een uniek geanimeerd naamplaatje, uitrusting en andere waardevolle beloningen. Kunnen spelers voorkomen dat AIM de Cosmic Cube gebruikt?

Deze nieuwe Cosmic Cube-content vervolgt de verhaallijn van Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect die in februari verscheen en vormt de basis voor aankomende releases, waaronder de Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther – War for Wakanda, die in augustus wordt gelanceerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)