fbpx

Grand Theft Auto V ziet er levensecht uit dankzij nieuwe 8K-mod

Als ik naar de eerste games terugkijk die ik speelde eind jaren ’80 en die vergelijk met nu dan ben ik nog steeds sprakeloos. Soms vraag ik me af waar dat gaat stoppen. Hoe echt kunnen games er uitzien, of gaan games er uitzien binnenkort? Het antwoord krijgen we vandaag: levensecht…

De heren van Digital Dreams halen het onderste uit de kan met deze 8K-mod. Een nieuwe video in 8K-resolutie, samengesteld door Digital Dreams, toont hoe de open-wereldtitel van Rockstar Games het toppunt van realisme kan bereiken met mods zoals QuantV 3D Clouds, Real Basement en Realistic Traffic.

Haal emmer en dweil om de kwijl die uit je bek zal druipen bij het bekijken van de video op te kuisen en geniet met een grote G.

Wie wil er GTA VI als GTA V er zo kan uitzien?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Grand Theft Auto V ziet er levensecht uit dankzij nieuwe 8K-mod

  1. ja de game ziet er idd op deze beelden terug mooier uit maar hoeveel mensen kunnen momenteel een 8k build betalen??? HEEEEEL weinig… EN er worden enkel beelden getoond( alweer ) vanuit de auto de rest zien we niet.. zijn de chars ook verbeterd vuisueel enz? en de rest van de gameplay? ik heb gta nu al denk ik 6 keer uitgespeeld op 4 verschillende consoles dat zelfs dit mij niet lang tevreden zou kunnen houden.. dus kom maar op met gta VI please 😀

  2. Ongelooflijk hoeveel talent er op deze aarbol is. Check dit zeker ook even! 2400 CG artists = 18 jaar aan werkuren 🙂

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: