Sportieve launch trailer voor Olympic Games Tokyo 2020

Het EK is nog volop aan de gang, en de Olympische Spelen zelf moeten nog in gang getrapt worden. Dat houdt SEGA echter niet tegen om hun game rond de spelen nu te launchen.

Als je moe wordt van zelf te sporten of alleen al door naar sport te kijken, dan kan je de televisie beter niet opzetten. Misschien is het spelen van een sportieve game dan wel een optie?

Met 18 Olympische evenementen in arcade-stijl, een Avatar Creator, online-varianten voor 8 spelers en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waaronder meer dan 50 kostuums, biedt Olympic Games Tokyo 2020 sportliefhebbers van alle leeftijden de kans om hun Olympische dromen thuis waar te maken.

Olympic Games Tokyo 2020 biedt fans van alle leeftijden de kans om het wereldwijde podium te betreden in 18 vermakelijke, arcade-stijl Olympische evenementen, inclusief de 100 meter, verspringen, basketbal, BMX, Rugby Sevens, sportklimmen, tennis en nog veel meer. Spelers kunnen het opnemen tegen vrienden en familie in verschillende solo- en online-modi, waaronder Practice Mode, Ranked Games en meer. De ervaring wordt extra overtuigend door de realistische reproducties van echte Tokyo 2020-locaties (inclusief het Olympisch Stadion).

Olympic Games Tokyo 2020 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)