fbpx

Farming Simulator 22 aangekondigd

Je hebt games die bedoeld zijn voor de grote massa en dan heb je games die een bepaalde niche in willen vullen. Farming Simulator is altijd een reeks geweest die zonder aarzelen in de tweede categorie valt. Ook al zijn er van deze landbouwsimulator al miljoenen stuks verkocht. De Zwitserse uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software heeft vandaag bekend gemaakt dat we in de herfst van dit jaar een nieuw deel mogen verwachten van de game, onder de noemer Farming Simulator 22.

Met dit nieuwe deel wil de GIANTS Software een grote sprong voorwaarts. Dankzij nieuwe functies en verbeteringen moet iedereen in Farming Simulator 22 op creatieve manieren zijn eigen boerderij kunnen opbouwen, ongeacht leeftijd of vaardigheden van de speler. Het leuke is dat je jouw boerenimperium solo kan opbouwen, of samen met maximaal 8 spelers tegelijk op consoles en met 16 spelers op PC, Mac en Stadia.

Farming Simulator 22 moet ook meer diepgang bieden dan ooit tevoren dankzij verschillende nieuwe toevoegingen en een grotere vrijheid. Op twee nieuwe maps plus de bijgewerkte Erlengrat-map wordt de nadruk gelegd op de invloed van de seizoenen op verschillende soorten landbouwactiviteiten Je hebt de keuze uit meer dan 400 machines en gereedschappen van meer dan 100 authentieke landbouwmerken om de game nog een stuk realistischer te beleven.

Farming Simulator 22 werd gebouwd met de GIANTS Engine 9 en moet zo veel technische verbeteringen, zoals realistischer AI-gedrag en fraaiere, rijk gedetailleerde werelden bevatten. Hierdoor zou je meer moeten opgaan in het virtuele landbouwleven. Zo klinken de motorgeluiden van tractoren bijvoorbeeld realistischer door akoestische weergave van verschillende versnellingen en weerkaatsing.

Farming Simulator 22 verschijnt in de herfst van dit jaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC, Mac en Google Stadia.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d