fbpx

Elite Dangerous: Odyssey verschijnt 19 mei op pc

Gamers die het liefst hun actie en avontuur tussen de sterren beleven, die zullen aan Elite Dangerous een vette kluif hebben. Het goede nieuws voor hen is dat zij vanaf 19 mei aan de slag kunnen met een nieuwe uitbreiding, genaamd Odyssey.

Odyssey lost de belofte in dat gamers voor het eerst atmosferische planeten te voet kunnen verkennen, nieuwe missies kunnen aangaan en intense tactische gevechten kunnen aangaan, waarbij Elite Dangerous’ gameplay wordt uitgebreid vanuit de iconische cockpit-ervaring die spelers de afgelopen zeven jaar hebben ervaren.

Elite Dangerous: Odyssey-spelers kunnen hun personages personaliseren voor grondoperaties met verschillende gespecialiseerde pakken en uitrustingsopties, waaronder het Remlok Maverick-scavenger-pak voor bergingsmissies, het Supratech Artemis-ontdekkingspak voor exobiologieonderzoek en het Manticore Dominator-gevechtspak voor commandanten die durven binnen te komen de sfeer van de strijd in de gevaarlijke conflictzones.

Onafhankelijk van hun gekozen carrière kunnen spelers andere commandanten ontmoeten in sociale hubs in de melkweg waar ze hun volgende missies kunnen plannen, allianties kunnen vormen en hun uitrusting kunnen kopen en upgraden. Deze naadloze integratie van een fijn gedetailleerde te voet-ervaring gecombineerd met de melkweg-overspannende afstanden van de klassieke Elite-gameplay resulteert in een meer uitgebreide ervaring waar alle commandanten van kunnen genieten.

Elite Dangerous: Odyssey verschijnt op 19 mei voor pc. De Odyssey Alpha-fase eindigt op 30 april. Voor de herfst van 2021 zijn releases gepland voor het PlayStation 4 en Xbox One.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d