Het derde Immortals Fenyx Rising DLC-pakket ‘The Lost Gods’ is nu verkrijgbaar

Wij zijn bij Pragalicious grote fan van Ubisoft’s Immortals Fenyx Rising. Tijdens de ontwikkeling van de game rezen er heel wat vragen rond de game, of deze bijvoorbeeld niet teveel een kopie was van The Legend of Zelda: Breath of The Wild. Maar Ubisoft wist iedereen te overtuigen en zette een geweldige game neer.

Vanaf vandaag is de derde en laatste DLC van deze adventuregame beschikbaar. Deze kreeg de naam The Lost Gods of De Verloren Goden mee.

In De Verloren Goden keren we terug naar het verhaal van Fenyx en haar nieuwe leven als een God. Wanneer een ramp de sterfelijke wereld treft, kiest Fenyx een nieuwe held om de balans op aarde te herstellen en de verloren goden te herenigen.

Je kruipt in de huid van de enthousiaste Ash waarmee we Pyrite Island gaan verkennen om zo Poseidon, Hades en de andere goden te overtuigen om terug te keren naar het Pantheon.

In deze compleet nieuwe wereld vol met uitdagingen en geheimen staan er nieuwe goden en monsters op ons te wachten. Er wordt ook een nieuw progressiesysteem geïntroduceerd waarbij we toegang krijgen tot krachtige upgrades, gespecialiseerde bonussen, unieke vechtstijlen en twee gloednieuwe vaardigheden:

  • Catastrophe Quake: Een krachtige aanval die vijanden om Ash heen neerhaalt.
  • Nature’s Fury: Een energiestraal dat aan alles schade aanricht wat het tegenkomt met een toename van schade over een bepaalde tijd.

De Verloren Goden is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Immortals Fenyx Rising bevat in totaal drie uitbreidingen.

Immortals Fenyx Rising is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Google Stadia en PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.