Aanschouw de prachtige wereld van Biomutant in nieuwe trailer

Biomutant is zo’n titel waar heel wat crewleden enorm naar uitkijken. De game was al meermaals te spelen op verschillende beurzen, waar de liefde voor het spel alleen maar groeide.

Omdat we steeds dichter bij de release van Biomutant aanschurken, vonden ontwikkelaar Experiment 101 en uitgever THQ Nordic het hoog tijd om even te relaxen en ons mee te nemen op een rustgevende reis doorheen de weidse wereld van Biomutant.

Even geen hectische gevechten en enorme explosies. Wel enkele prachtige vergezichten en een wondermooie digitale natuur.

Biomutant verschijnt op 25 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.