fbpx

Zon en snelle motoren in launch trailer MotoGP21

Het zonnetje schijnt, en het is lekker warm, met andere woorden het ideale moment voor de liefhebbers van snelle motoren op twee wielen om hun stalen ros van stal te halen. Dit in de launch trailer van MotoGP21.

MotoGP21 laat spelers het officiĆ«le 2021-seizoen beleven en verrijkt de ervaring met de kracht van de nieuwste consoles voor een nog realistischere ervaring, mede door nieuwe features als de long lap-penalty, de noodzaak om zelf op te staan na valpartijen en het beheren van je remtemperatuur.

Deze en andere realistische gameplay-verbeteringen zullen de simulatie-vibe nog sterker maken, samen met de Managerial Career-mode, die spelers dit jaar ook met een Junior Team laat beginnen.

De nieuwe gameplay-features dragen bij aan een straffe(re) racesimulatie zoals spelers die nooit eerder beleefden. Zo kun je dankzij de nieuwe bike retrieval-feature respawns wel vergeten. Als je valt, moet je zo snel mogelijk weer opstaan en op je motor stappen, net als in de echte races. Het beheren van de remtemperatuur betekent dat je goed moet opletten om ervoor te zorgen dat je remmen niet te heet worden. De long lap penalty betekent dat je na het overtreden van de regels een ronde over een langer deel van de baan moet rijden.

Spelers die de game spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X kunnen genieten van een dynamische resolutie tot 4K en 60FPS. De algehele kwaliteit is aanzienlijk verbeterd, waarbij de verbeterde belichting de race-sensatie nog overtuigender maakt. Ook zijn de laadtijden korter, en kunnen competitief ingestelde coureurs nu met maar liefst 22 spelers online racen. Tenslotte kunnen PlayStation -spelers genieten van de geweldige functies van de PS5 DualSense, inclusief haptische feedback en adaptieve triggers.

Tot slot biedt de Managerial Career toegang tot de ultieme managementervaring, met diepgaande strategische tools, het Junior Team-pad en de geliefde editor. Aanpassingen naar persoonlijke smaak vormen wederom een belangrijke pijler van de wereldwijde gameplay-ervaring, hiervoor levert MotoGP 21 voor het eerst ook een serie Creators Stickers om je uiterlijk helemaal uniek en persoonlijk te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d