Kijk op 22 juli om 19u00 naar EA Play Live!

Over exact een maand is het zover, dan houdt Electronic Arts zijn jaarlijkse presentatie waarin ze nieuwigheden aankondigen en update geven over games die er later dit jaar aankomen.

We wisten al een tijdje dat EA Play Live op 22 juli zou plaatsvinden. Gisteren maakte de ontwikkelaar/uitgever bekend wanneer we exact voor ons scherm moeten gaan zitten om de heetste scoops te ontdekken: om 19u00 Belgische tijd.

Tijdens deze presentatie zullen we naar alle waarschijnlijkheid de eerste beelden te zien krijgen van Madden 22 en FIFA 22, maar mogen we ook extra info over Battlefield 2042 verwachten. Daarnaast krijgen we volgens de recentste geruchten een nieuwe game voorgeschoteld van EA Motive en het zou hier gaan om een reboot van een zeer bekende franchise.

Nog even nagelbijten en dat weten we exact wat EA voor ons allemaal in petto heeft!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.