Life is Strange Remastered Collection en Life is Strange: True Colors naar Nintendo Switch

Square Enix laat weten dat Life is Strange Remastered Collection en Life is Strange: True Colors later dit jaar naar de Nintendo Switch komen.

Life is Strange: Remastered Collection bevat geremasterde edities van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm. Life is Strange Remastered bevat verbeterde visuals en met behulp van mocap-technologie verbeterde gezichtsanimaties, en Life is Strange: Before the Storm Remastered bevat geremasterde visuals voor personages en omgevingen.

Beide games bevatten het originele verhaal, de moeilijke keuzes, de personages en iconische VO-uitvoeringen. En nu dus ook op Nintendo Switch.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)