Battlefield 2042 maakt gebruik van bots zodat de mappen altijd gevuld zijn

Battlefield 2042 pakt uit met grootschalige 64 vs 64-gevechten. DICE kan er dus maar beter voor zorgen dat de mappen altijd goed gevuld zijn met spelers. Hiervoor hebben ze alvast een oplossing gevonden.

De studio heeft nieuwe informatie onthuld over Battlefield 2042 en bevestigd hoe bots werken in de game, dit via een post op de website van EA waarin ze meer vertellen over de toevoeging van AI-bots aan de serie met Battlefield 2042.

Als een ervaring die alleen uit meerdere spelers bestaat, is het belangrijk voor ons om je Battlefield 2042 te laten spelen wanneer en hoe jij dat wilt,” zegt de ontwikkelaar hierover.

In de multiplayer worden AI-bots gebruikt om de server te vullen, “zodat je matches vol blijven, ongeacht je locatie.” Co-op laat je samen met vrienden tegen deze AI-bots spelen, terwijl je ook solo AI-bots kan spelen, wat dus wil zeggen dat je het in je eentje tegen 127 bots kan opnemen.

De traditionele spelmodi Conquest en Breakthrough keren terug onder de noemer All-Out Warfare, met een nieuw speltype voor teams genaamd Hazard Zone. Hier is nog weinig info over beschikbaar maar het is zeker geen battle royale vertelt DICE. Verder werkt de studio ook aan een derde modus die onthuld zal worden op het EA Play-event.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)