Wario is terug met Get it Together

Nintendo heeft tijdens hun E3-presentatie een nieuwe Wario-game aangekondigd: WarioWare: Get It Together.

De game ligt in dezelfde lijn als de WarioWare-games voor Nintendo DS en Wii enkele jaren geleden. We mogen opnieuw aan de slag met een karrenvracht hilarische en van te pot gerukte microgames. Nu ook in multiplayer!

WarioWare: Get It Together is vanaf 10 september 2021 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.