Nintendo toont eerste beelden van opvolger The Legend of Zelda: Breath of The Wild

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Twee jaar na de initiële aankondiging heeft Nintendo tijdens hun E3-presenatie de eerste beelden getoond van de opvolger van The Legend of Zelda: Breath of The Wild.

Een officiële naar heeft de game nog niet, maar hij ziet er in de eerste plaats ontzettend herkenbaar uit, omdat hij zich afspeelt in dezelfde wereld als het eerste deel én gebruik zal maken van dezelfde engine. Maar een belangrijk verschil is dat de game zich ook in de lucht zal afspelen!

Jammer genoeg zullen we nog even moeten wachten op dit vervolg op het fantastische The Legend of Zelda: Breath of The Wild. De ontwikkelaars mikken op een release in 2022.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.