Kazuya uit Tekken maakt zijn opwachting in Super Smash Bros Ultimate

Een vechtgame op Switch zonder de legendarische Kazuya uit Tekken is eigenlijk geen vechtgame. Dat is wat ze bij Nintendo gedacht moeten hebben, want de legendarische vechter maakt binnenkort zijn opwachting in Super Smash Bros Ultimate.

De vechter krijgt een hele resem specifieke aanvallen zodat hij de bovenhand kan nemen in gevechten tegen andere bekende Nintendo figuren uit de game.

Binnenkort krijgen we een uitgebreide video voorgeschoteld over wat we exact mogen verwachten. Hopelijk krijgen we dan ook een releasedatum mee.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.