Mario Party Superstars verzameld de leukste borden en games

Wie Mario Party voor Nintendo Switch beu is gespeeld, kan eind dit jaar aan de slag met Super Mario Allstars.

Mario Party Superstars zal 5 borden bevatten die we kennen uit de games voor de Nintendo 64. Daarnaast zullen we meer dan 100 verschillende minigames kunnen spelen; de leukste uit de hele serie. Eigenaars van een Nintendo Switch Lite zullen blij zijn om te horen dat alle minigames met knoppen te spelen zullen zijn.

Mario Party Superstars is vanaf 29 oktober verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.